Viser alle 12 resultater

Stargazer Makeup

Stargazer er kendt for makeup i mange farver og høj kvalitet.
Hos Beautious har vi valgt at føre nogle af de bedste produkter fra Stargazer.
Herunder Øjenskygge palette, Mascara, Eyeliner, Foundation, Neglelak, Læbestift, Semi Permanent Hårfarve, Pudder og Eye dust.


Stargazer - Verdenskendt makeup produkter

Stargazer er et verdenskendt makeup brand, med et stort udvalg af makeup til enhver stil. Stargazer er kendt for at lave makeup produkter i god kvalitet og med høj pigmenterede farver. 

Vi er stolte af at kunne sige, at vi hos Beautious har det største udvalg af Stargazer produkter i Danmark. Vi har nemlig et bredt udvalg af makeup og kosmetik til øjne, ansigts og hår.

Høj kvalitets makeup fra London

Stargazer Cosmetics er som nævnt et verdenskendt makeup brand, og startede i 1978 med at åbne en bås på Kings Road i London, som er en stor gade der er kendt for at være centrum for punk-mode. Netop punk-moden, med de mange farver, var dét der formede idéerne til det lineup af makeup produkter der  produceres i dag på fabrikken i United Kingdom.

I 1980'erne begyndte Stargazer at udvide og bringe de mange farver de producerede til et større publikum. Siden da, er produkt-sortimentet udvidet markant, med en bred vifte af kosmetik- og hårfarve produkter. Efter mere end 40 år, producere Stargazer stadig makeup produkter med samme passion og spænding som da de startede, og er altså i dag et verdenskendt makeup brand, der stadig producere makeup i United Kingdom.

Cruelty Free makeup

I overensstemmelse med den europæiske lov, tester de aldrig nogen af deres kosmetik produkter på dyr, og har aldrig gjort det, heller ikke gennem tredjeparter.
Derfor er alle deres produkter altså Cruelty free makeup. Der er altså fokus på dyrevelfærd.

Næsten vegansk makeup

I starten af 2015 blev alle produkter gennemgået af en kyndig person, til at vurdere hvilke produkter der kunne markeret som veganske. Desværre var det ikke alle produkter der var veganske. Dette medførte at de siden 2015 har fokuseret på at gøre så mange produkter som mulige veganske.

Fokus på sikkerhed og kvalitet

Stargazer har en intern medarbejder, der sikrer, at hele sortimentet levere op til alle de nyeste kosmetiske tekniske krav. I produktionen af makeup, bruges kun godkendte ingredienser, og dette sikres blandt andet også med en intern kemiker, der har over 15 års erfaring inden for produktion af kosmetik produkter. Dette gøres for at sikre, at produkterne produceres efter de bedste standarder.
Alle produkter fremstilles af rå materialer, Cambridge England.

Dette gør også, at Stargazer har fået et ISO9001 certifikat, der stiller krav til kvaliteten gennem hele processen. Ligeledes er alle produkter registreret på CNPC's hjemmeside.