Viser alle 6 resultater

LoveShy Cosmetics

LoveShy Cosmetics er et nyt makeup brand, der er opstartet pga. den stigende efterspørgsel på vegansk makeup. Målet var, at skabe vegansk makeup i høj kvalitet, til overkommelig pris. Dette har LoveShy formået at gøre til perfektion.
Alt makeup fra LoveShy er af absolut høj kvalitet, pakket i lækkert emballage og priserne er noget af markedets billigste.


LoveShy

LoveShy er et makeup Brand, der blev oprettet i 2017, og er et søster selskab til det verdenskendte PaintGlow Cosmetics. Som begge er datter selskaber ud fra LakeLand Cosmetics, der er en kosmetik fabrik i England, Workington, Cumbria. LakeLand Cosmetics startede i 2008, og er altså en kosmetik virksomhed med mange års erfaring og har et stort kendskab i kosmetik branchen. Derfor kan LoveShy levere makeup i absolut høj kvalitet.
Alt makeup kan bruges af både nybegyndere, erfarne brugere, samt professionelle makeupartister.

Hos Beautious.dk er vi stolte af at kunne sige, at vi er Danmarks første forhandler af LoveShy makeup, og Danmark er derfor blandt de første 20 lande der har fået lov at lancere deres produkter på markedet, efter de lancerede det første sæt af makeup produkter i 2019.

Alle produkter leveres i lækkert designet emballage. Alle makeup produkter er i overensstemmelse med EU og FDA kosmetiske regulativer.

Vegansk og cruelty free makeup

Som nævnt, er LoveShy startet på grund af den stigende efterspørgsel på makeup der er vegansk.
Af den grund, er alle LoveShy produkter naturligvis veganske, og er cruelty free, hvilket betyder, at ingen af produkterne er testet på dyr. Men det betyder også, at når det er Vegansk makeup, inderholder det ingen ingredienser fra nogen dyr.
Det er bæredygtighed, som vi er stolte af.

Stort udvalg af makeup

LoveShy byder på et stort udvalg af makeup produkter i høj kvalitet til lave priser,
og tilbyder et bredt udvalg af makeup til både hverdag og fest. Et sortiment bestående af blandt andet Mascara, Øjenskygge palettter, Contour kit, Highlighter, loose setting powder og setting spray, gør at du hurtigt kan fylde makeup skuffen med alt hvad du skal bruge.
LoveShy tilbyder også et udvalg af festival tilbehør som bio glitter og face jewels.